Påskeegg Convention

Det er en halvtime til jeg skal løpe til bussen, og jeg sitter her klart som et jævla påskeegg. Jah, for de er alltid så klare nemlig!

Som noen av dere vet skal jeg gradere meg i morgen. 2. Dan, svart belte i Taekwondo. Andre vet også at jeg må gjennom en evaluering noen timer i dag og i morgen for å bestå. I dag skal jeg gå 3 timer kamp, altså 2 timer lettkontakt og 1 time WTF sparring. Det at jeg har verdens stiveste nakke og skuldre nå, samt slike blåmerker, det skal vi ignorere denne helgen.
Så nå sitter jeg og psyker meg opp til kamp, og brekking i morgen. Jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal brekke, sånn delvis. Jeg skal ha 2 håndteknikker, og der vet jeg hva jeg skal ta. 2 hoppspark, aaaaner ikke hva jeg skal der, og 2 rotasjonsspark, og der vet jeg kanskje ett av sparkene. Takk og lov for at jeg går på smertestillende fra før av så kanskje det ikke gjør så vondt. Bare det at jeg får magesår-anfall av de pillene, det hjelper kaskje ikke så mye.

So wish me luck for today and tomorrow!

Oppdaterer dere senere i kveld med mindre jeg ligger på sykehuset eller er for sliten til å gjøre noe.

Én kommentar

Helena- THIS IS LIFE

18.jun.2010 kl.10:32

Å , himla awesome blogg du har her asså , stå på :D

Syntes du noen jenter fra K-town burde lage russeblogg ?

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits