Skulle trodd jeg var gravid

Med alle disse humørsvingningene. Men jeg er ikke gravid, så slapp av.

Altså, i går hadde jeg 60% bra dag.
I dag ville jeg sagt 30%. 3 grunner. Legen min, bestevennen min er i Norge igjen, og Sebastian. Og i morgen skal jeg bare ha en fuckings awsome dag. Jeg skal levere 2 bøker, så drar jeg på stranden med bestevennen min, også skal vi ha kebablunsj, omg jeg savner sånt.

Anywho, jeg vet at det er mye min egen feil at så mye er på bunn, og jeg prøver å gjøre noe med det. Som kanskje nevnt så er jeg done, i løpet av neste uke. Da skal jeg drite i det, fokusere helt på andre ting, som at jeg skal ha det bra, for ellers er ikke jeg en behagelig person å være med og det vet jeg.

Noen vet kanskje at jeg tidligere har hatt problemer med sinnet, jeg har hatt skikkelige aggresjonsproblemer. Ja, nå ville de fleste som kun kjente meg delvis tenkt.. HAH right, du made på noen, suuure. Men det er sant, og jeg blir fort sint, det skal ikke mye til før jeg snapper. Spesielt ikke nå i det siste, men jeg stopper meg før jeg sørger for at alt går til helvete, så jeg har litt selvbeherskelse, men det er ikke så lett når man jobber så utrolig mye for noe og får nada for det og i tillegg når alle bestemmer seg for å gi faen i deg. Da er lunta mi 1 cm lang.

Og nå føles det litt som om jeg prøver å innbilde meg at alle som er rundt meg leser bloggen, og dette er hvorfor. Unnskyld til dere jeg har unødvendig bitt hånden av. Det er ikke alltid deres feil, eventuelt er det ikke alltid det skal mer enn det minste som eksisterer før jeg klikker. Så unnskyld. Jeg jobber med saken.

Én kommentar

Annemarie : )

17.jun.2010 kl.00:00

Kjempe fin blogg - stå på videre!

Kjekt om du hadde tatt en tur innom bloggen min og lagt igjen en kommentar:)

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits