Sånn fikse dag

Denne dagen her er spesiell. Først så møter man opp til spansk timen for å egentlig ikke ha spansk, ikke det at det kom som et stort under nå på året. Så drar man hjem, prøver å ringe legen.... *riiing.... ring....ring... du har nå kommet til ---legekontor, for ditt gjør slik for datt gjør sånn... ring...ring" Ok, så gir man til slutt opp.
Time senere ringer man sjefen for å sørge for at man får LITT betalt i hver fall, og etter det ringer man opp legen igjen.

I think I'm going to fucking kill someone. Allergitesten min var negativ. Jaja, det er ingenting galt med meg. Det er derfor jeg har 10 ganger verre pollen/andre allergi reaksjoner enn alle andre. Fuck off. Jeg tror blodet mitt ikke er mitt blod, fordi vi samarbeider i hvert fall ikke, eller vi reagerer ikke på det samme tydligvis. Det har vi aldri gjort. Anywho, jeg skal bestille hastetime i morgen, men av andre grunner. Jeg skal prøve å skaffe legeerklæring til graderingen min slik at jeg slipper å ta pushups siden både knoken min og håndleddet mitt er fuckz.
Så viser det seg at jeg snakket med Masteren min og kanskje, forhåpentligvis etter sommerferien så bytter jeg over til Lilleaker fra Sandvika. På grunn av for mye trøbbel i det siste.

Så har jeg kommet hjem, har sendt en mail til lånekassen, sendt melding til ett par lærere, og mail til LOK ang kjøring, ooog ett par andre mail. Kanskje jeg kan se litt lyst på ting fremover uansett.

For ett informativt innlegg. I morgen kommer sikkert noe negativt klaking eller sutring.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits