Hmm...

Jeg tror ikke jeg blogger så ofte lenger fordi jeg bruker google chrome og blogg.no er et helvete å bruke der. Sånn til info.

Anywho, jeg bruker firefox akkurat nå. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg fikk skikkelig lyst til å skrive ett langt innlegg, men jeg vet ikke om hva. Alt det jeg har å skrive om føler jeg at blir så personlig nå siden det er kun teite ting som skjer. Men nå som jeg ikke lengre "har" skole, så føler jeg at jeg må skrive. Jeg liker å skrive. Selv om jeg driter i subjektet når jeg skriver på samme måte jeg snakker på. Eller hva Sebastian?

How interessting. Nei da så. Det er faktisk ikke mye som interesserer meg for tiden, jeg venter rett og slett bare på at denne uken skal være omme, så blir det mest sannsynlig noen endringer i livet mitt igjen. Mange ville sagt at jeg aldri blir fornøyd. Spesielt mamma ville sagt det, og det er kanskje sant. Det er noe av det samme som hvordan jeg er som instruktør, jeg krever kvalitet, det beste, perfeksjonisme. Unnskyld. Jeg er kanskje litt krevende, men jeg prøver så godt jeg kan nå å akseptere ting uten å være for bestemt på hvordan ting skal være.

Og jeg vet jeg også kan virke som en veldig "know-it-all" person, OFTE. Jeg vil bare avklare det. Jeg vet ikke alt, jeg kan litt om masse rart, som en person sa til meg en gang. Jeg interesserer meg for ting, men ikke alt er like viktig for meg, derfor vet jeg ikke alt i dybden, men fordi jeg ofte ser det logiske i noe vil jeg automatisk kunne forklare noe logisk, med grunn til noen. Noen ganger tar jeg feil, og jeg hater å innrømme det, unnskyld for det. Men det er ikke ofte jeg står på saken 110% fult ut med mindre jeg vet innerst inne at jeg tar feil. Jeg har til og med gitt opp å stå for ting flere ganger bare for å unngå krangler.

Jeg føler meg veldig liten nå, jeg prøver å gjøre det meste for at alt skal bli bra igjen, men det at jeg snart får nervesammenbrudd er det ikke så mange som bryr seg om. Men det går fint, jeg har alltid greid meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits