I'll be quick

Fordi jeg må skrive noe annet også. Også er jeg stuptrøtt.

Dagen har startet med regn og at alle jeg møtte på sa jeg hadde pyntet meg. Nei, jeg bare ser sånn ut når jeg ikke står opp 15 min før bussen min går. Noe jeg gjør hver dag fordi jeg ikke bryr meg så veldig om hvordan jeg ser ut.

Anywho, etter 1 og 1/2 film var vi visst nok ferdige på skolen, så dro jeg hjem. Hjemme så jeg på en retard film, for og så senere dra til kona mi for å se Sex and the city 1(!), fordi jeg ikke hadde sett den ennå.

Vi koste oss med smeltet sjokolade i sengen med filmen på skjermen. Orgamse i en kopp, (det var det ikke sant Eleni?) Heh, nei nå må du slutte å tenke perverst! Din gris. Men vi koste oss med smeltet sjokolade, så pizza, og så mer sjokolade etterfulgt av chips. Takk for at du overmater meg kjære. Men det var kjempe koselig!

Helt frem til jeg gikk alene i Drammen by rundt 2300, da var det ikke så koselig lengre. Sorry, men jeg liker bare ikke å møte på menn som er fulle.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits