Tenk deg det

Helgen begynte med at jeg lå i solen ute på plattingen hjemme og sluttet omtrent slik.
I går tok jeg kantklipperen og klippet alt det teite gresset. Etter at jeg hoppet i dusjen så tok jeg en kjøretur rundt omkring og så dro på café i byen, som forresten var kjempe koselig. Da jeg kom hjem var det burgere til middag så lekte jeg frisør etter det. Så hadde jeg det ufattelig gøy med å spille hopp i havet med hjelp av litt piña colada.
Og i dag våknet jeg faktisk nærmere 12, i motsettning til alle de andre dagene i det siste. Så tok vi hunden vi passer på hjemme, Princess med oss ut til Elvebyen, Drammen. Og var der kjempe lenge. Med tanke på at Princess er en skikkelig lat Papillion faléen så holdt hun ut sykt lenge for å være en liten hund. Og ellers har jeg bare fokusert på å få kjempe skille. Tihi.
Med andre ord har jeg egentlig tilbrakt mye av tiden denne helgen med mamma. Skremmende mye, og uten at vi har klikket på hverandre. Ikke verst. Men igjen har jeg en følelse av at jeg ikke blir hjemme så veldig mye neste helg, men men.

Slik ser sommer ut her hjemme.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits