Gi meg en en stor S..

Gi meg en e, gi meg en b, gi meg en a, gi meg en s, gi meg en t, gi meg en i, gi meg en a, gi meg en n. Hva blir det?
Sebastian!!!! (Helene, jeg må totally få cred for den introen der!!!)

Tenkte bare at jeg skulle si gratulerer med dagen til en veldig herlig gutt igjen, som egentlig har så å si blitt mann. Han har nemlig blitt voksen (uten anførselstegn). Sebastian ble 18 år på lørdag, og jeg tror jeg aldri har vært så betatt av noen som sitter og leker med Lego før, enn Sebastian som på den samme dagen fylte 18 år. Det har kanskje noe å gjøre med at jeg er forelsket i han, men det er egentlig ikke poenget.

Dagen hans bestod av bursdagssang(er), vandring på kjøpesenter, ha trening sammen med meg (han fikk til og med meg i bakken, er han ikke heldig. Det var frivillig), veldig koselig familie besøk og en kort tur innom en fest senere bare fordi vi trengte mosjonen etter all maten og kakene i stort nok flertall. Jeg var faktisk så heldig å få møte familien hans for første gang på bursdagen hans, det at jeg egentlig var pissredd sånn rett før de kom var en annen sak, det viste seg jo at de er kjempe koselige. Så det er derfor jeg sier at jeg var heldig, og det mener jeg. Blant annet fordi jeg fikk møtt på verdens søteste lille jente og broren hennes, en ganske så sjarmerende gutt. 

Nå får jeg vel også si hva gaven hans fra meg var, siden han faktisk har fått den.  Da jeg var i Kroatia rakk jeg å kjøpe han et Kroatisk Croata slips ettersom slipset faktisk kommer fra Kroatia, noe Sebastian syntes at var litt tøft at Kroatene hadde funnet opp. Jeg håper bare at Sebastian koste seg like mye om ikke mer som det jeg gjorde på dagen hans. Men vi var ikke så veldig flinke til å ta bilder as a matter of fact tok vi ingen, men kanskje det kommer ut ett senere. 

 

Også en liten ting til, moren til Sebastian er kjempe flink til å lage kaker. Som har medført til at jeg ikke trenger å spise kake frem til bursdagen min igjen.

 

2 kommentarer

Nickitza <3

31.mai.2010 kl.22:11

Haha, I knew it! Det bor en liten cheerleader i deg Honey! Søt intro, selvom d ble litt vel mange "gi meg en" xD (og sånn btw. hvis du først skal nevne meg så kan du bruke d faktiske navnet mitt og ikke en for-norsket versjon -.-)

Tss, verdens søteste lille jente har du allerede møtt fra før av, hun heter Melissa og bor IKKE i Bergen by^^!

ambla

01.jun.2010 kl.00:15

Hahaha, det BOR en liten cheerleder i meg ja.. haha. Sorry da, men han har et langt navn... Og Helene har blitt en vane=/

Melissa er ekstremt skjønn og sånn, men Caroline er litt mer, sorry<3

Nå kommer du sikkert til å være furt på meg... =/

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits