Sko og litt sånn

Hva skjer med meg? De siste dagene nå har jeg våknet grytidlig, uansett når jeg har lagt meg. Forhåpentligvis har det noe å gjøre med at jeg våkner med solen i ansiktet. Jeg er nemlig så heldig å ha rommet mitt på den siden av huset det er morgensol. Mange liker det kanskje ikke, men jeg digger det faktisk. Nå er det en annen sak at jeg pleier å sove i kjelleren når det er for varmt å sove på rommet midt på sommeren da. Men egentlig syns jeg det er ganske deilig å være opplagt når jeg våkner så tidlig på morgenen, det gjør at jeg blir så praktisk resten av dagen. For eksempel, i går, så ryddet jeg i bukse/sko-delen av skapet mitt (jeg glemte å tørke støvet der, men tar det en annen gang),  også kom jeg på at addidas skoene mine ikke så ut, de har liksom blitt helt brun/gule av møkk. Kanskje ikke så rart når jeg har brukt dem konstant i over et år nå. Men uansett, jeg tok frem hansker (sånn at hendene mine ikke skulle bli mer tørre og skadet), en klut, og jif.
(Nå tror jeg dette er manne versjonen, men care)
 Vi vet jo at addidas skoene er for det meste gummi, og at de egentlig kan hives i vaskemaskinen, men det ikke alle vet er at når du putter joggesko i vaskemaskinen begynner føttene dine å stinke etter å ha gått i dem etterpå. Så jeg gjorde det for hånd, men jeg vasket kun utenpå skoene, altså ikke inni. Så jeg satt og skrubbet og skrubbet, også kom mamma inn med en veldig dårlig nyhet, og da ble jeg ikke så effektiv, men det er jo sånt som skjer når man får vite at noen som har stått nær deg store deler av livet har sovnet for alltid. (Hvil i fred<3) 

Ok, så ble ikke skoene mine like hvite, men det er fordi de er godt brukt og veldig slitte, sånn VELDIG, ok kanskje ikke sååå slitte, men ganske. Skjønner? Nice. 

Også fikset jeg en topp, faktisk den toppen jeg har på, på headeren. Fordi de perlene hadde begynt å dette av, så jeg måtte sy de fast igjen, men så fant jeg ut at jeg skulle lage et lite armbånd av de perlene som ble igjen. Jeg er ikke helt ferdig ennå, men jeg er over halvveis, det er sånn tidskrevende å lage sånne type armbånd. Og herre gud hvor lang tid det tok meg for å finne ut hvordan jeg skulle plassere perlene! Men det ble ganske simpelt til slutt, enkelt og greit fordi det ikke var for mange av dem, men jeg satser nå på at det er nok til å akkurat lage et armbånd som passer i hvert fall. Hvis ikke så får jeg bare gi det bort til noen som er litt mindre i håndleddet. 
(Det er basically ett sånt type armbånd, bare at jeg bare bruker en farge og har en perlerad her og der. Kanskje jeg skal vise dere hvordan man lager sånn en dag. )

2 kommentarer

kineberntsem

24.mai.2010 kl.10:37

fin blogg. liker headeren din.

titte innom bloggen min?

- det hadde vært litt kos.

Andrea Stengrundet

24.mai.2010 kl.10:43

Så søt blogg du har:) det tar lang tid å finne ut hvor man skal plassere perlene i et armbånd, men ble helt sikkert kjempefint!:)

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits