Vondt i hodet mitt, hjernevasking på høyt nivå folkens!

Selv om jeg har hørt på dagens listepop nå i 2 uker nå, så betyr det ikke at det er favoritt musikken min. Grunnen til det er fordi det er som regel det samme jævla ordet som blir satt på repeat konstant. Jeg blir gæren, jeg vil heller høre på heavy rock enn for eksempel Baby av Justin Bieber. Sorry folks I just don?t find him charming. Serr, hva skjer når han kommer i stemmeskiftet? Eller skal han ta sånn opperasjon som bevarer den crappy baby-stemmen? Greit nok jeg liker sangene som Fireflies av Owl City og Hey, Soul Sister av Train, men igjen så ligger det en liten mening bak sangene.  Nei, jeg syns ikke at Baby sangen har noen mening, den er PATHETIC? Og hun er stygg. Jeg mener han.
(Nei, jeg gidder ikke å linke sangene til Spotify, ikke vær lat, finn dem selv du har garantert hørt dem.

De eneste gangene jeg ønsker å høre på sånne 1-ords-repeat-sanger er når jeg trener. Hvorfor kun da? Jo, fordi det er de eneste gangene jeg syns at det er greit at jeg har minimalt fokus på hva jeg gjør, og den beste metoden for det er hjernevasking med slike sanger.


Jeg tror nemlig på det at generasjonene fra og med 90-tallet har konsentrasjon på 3 minutter. Jeg vet godt selv at jeg er helt håpløs til å kunne interessere meg for ting som varer lenge. Men det har kanskje blitt litt ekstremt nå? Greit nok så greier vi å høre gjennom en hel sang, men dagens nye sanger har samme ord satt på repeat i kanskje 20 ganger.


Har vi virkelig sååå liten konsentrasjon at de må repetere det samme ordet 20 ganger for at vi så skal få det med oss? Blir det for mye med 200 ord i en sang? Har dagens ungdom virkelig blitt så ensformig? Er det entertainments folka sin måte å hjernevaske oss på, til å kjøpe masse rare ting, blant annet sangene, noe til å ha sangene på, å ha noe på seg som ligner det artistene har på seg? Come on, ville du gått rundt med Gagas outfit? If you would? You need to be shot. Good riddence i say.


HAH jeg vedder på at det er 3 stykker som gidder å lese hele dette innlegget, omg det er jo nærmere på 400 ord, og de er ikke like omg fail. Og de 3 kjenner jeg veldig godt, so prove me  wrong.

Og ja, det er helt sant, jeg har nå en hodepine på grunn av den drittmusikken, jeg må høre på Nomy for at hodepinen skal gå vekk, sier det nok?

3 kommentarer

Nickitza <3

22.mai.2010 kl.23:21

du er teit.

Nadia Sabrin

23.mai.2010 kl.00:37

Hvem er Justin Bieber?

ambla

23.mai.2010 kl.16:15

Nadia Sabrin: I luv you <3

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits