Randmize me please... MORE MORE MORE

Å herre gud, kvalme kvalme gå din vei!
Er jeg den eneste her i verden som IKKE liker Jay Z? Serr? Han har crap musikk da, ikke det at jeg vet hva tekstene hans består av, men det er fordi jeg ikke gidder å interessere meg for det når musikken er crap.
Uansett eksamen kom og den dro og resultatet vil kanskje si sitt når det en gang kommer.
Skummelt. Ikke så skummelt, men litt for det om. 

Sengen min er ett eneste rot og jeg merker at jeg har mer å gjøre de 2 neste ukene enn det jeg forventet.. Egentlig så har jeg mye mer å gjøre frem til sommerferien begynner enn det jeg trodde... Google kalenderen min er markert i 100 farger og det ser ut som om det er en 20 små barn som har lekt med tegnestifter i den. Herlig.


For å være som alle andre bloggere: sånn så jeg ut da jeg dro til onkel på lørdag <333333333 Hjerte.Selvdigger til hundre liker vi.

Og det irriterer meg mer enn noen gang at jeg ikke greier å ta på maskara på høyere øyevipper(!) like bra som på venstre, i mean wtf dude.. Men fy faen hvor deilig er det ikke å sovne i solen og ikke bli solbrent som visse andre nordmenn, jeg nevner ingen navn Linnis, det er et kallenavn. Tihi. OMG.

Jeg vet jeg er IKKE flink til å blogge i det siste, men sånn for det nå bare være, jeg kommer sikkert med noe genialt snart.
Jeg tror jeg har sagt det nå i... 3 måneder? Ca.

Én kommentar

Nickitza <3

19.mai.2010 kl.23:42

Nice bilde Honey :D

Aff, vet ikke om jeg synes mest synd på deg, eller om jeg liker det faktum at jeg ikke er den eneste som oppdaget at jeg har en god del før sommern..

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits