Hjerte (warning, noe internt til en viss grad)

Ok, bare for å ha det sagt, fra og med sommerferien begynner skal jeg ha en skikkelig avslappet sommer. Og jeg skal være lat og jeg skal bare kose meg. FY FANESKAP jeg er sliten. Liker dere sensuren min? Strålende. Det gjør ikke jeg.

Men over til noe helt annet. Et emne som har enten en stygg tlf eller har vanskeligheter med å svare tlf, eller fortelle at han jobber. Hadde det ikke vært for at han vet at jeg hadde drept noen, muligens i flertall om det viste seg at han var helt opptatt med andre ting, så hadde jeg trodd han hadde noen kjerringer på siden. (Kjerringer kan også bli kalt for horer fra min side.) Men jeg stoler på han.

Jeg vet ikke om det er min største feil eller om jeg faktisk gjør noe riktig, men Sebastian er den eneste jeg kan si ALT til, som jeg stoler på. Fair enough jeg stoler på kona mi også, men nå skal jeg liksom snakke om Sebastian. Han er jo utrolig. Jeg har sagt det så mange ganger. Og visste dere, det er bare på grunn av han at jeg blogger. Sant nok så har blogg innleggene mine blitt tørrere og tørrere, men jeg kommer kanskje sterkere tilbake så og si etter skoleslutt.

Rundt juletider skjedde det noe som jeg trodde at kom til å gjøre livet mitt til et helvete. Moren min fant ut av diverse ting, og jeg fant ut at jeg har en tendens til å gjøre ting jeg ikke burde. Nå snakker jeg ikke om at jeg egentlig er en transe feks, men generelle småting som jeg ellers har før i tiden, kanskje vært litt uforsiktig med. Men hadde det ikke vært for at han ble skikkelig obs på at jeg slettet den tidligere bloggen min, og at han sa at han fortalte meg noe som fikk meg til å tenke med hjerte, så hadde jeg ikke blogget i dag. Jeg ville heller aldri lært det å gjøre ting på en litt anerledes måte.

Så takk Sebastian, rett og slett for den du er. Hva ville jeg gjort uten deg? Jeg ville sikkert ikke vært den jeg er i dag i hvert fall, det er jeg ganske sikker på. Men til en viss grad liker jeg bedre den jeg er i dag, en mye mer ærlig person rettet mot meg selv i hvert fall, enn det jeg har vært tidligere. Og nå skal jeg være ærlig med dere, selv om det ikke er så vanskelig, siden dette er noe alle vet, men jeg elsker Sebastian.

Han er alltid der for meg, selv om vi sjeldent ser hver andre klarer vi oss på en eller annen måte. Og det er jeg veldig glad for, men jeg er enda mer glad for at jeg får se han til bursdagen hans, om 16 dager (17 dager til han FAKTISK har bursdag da). Gutten min blir mann, hehe. Gøy. Men jeg er nok verdens lykkeligste person for at jeg har fått være med Sebastian 11 måner, og forhåpentligvis mange, mange fler.Tidligere innlegg jeg har skrevet:
- Finally home
- Jeg elsker noen
- Litt forsinkelse
- Jeg elsker han
- 7 måneder med Sebastian
- Kjæresten min

- Elsker deg Sebastian<3

- Ti er mindre enn tre 10<3

Daisypath Anniversary tickers

Sebastian + Ann-Mari = Sant siden:

12. Juni 2009 - Første kyss

12. Juli 2009 - 1 måned

12. August 2009 - 2 måneder

12. September 2009 - 3 måneder

12. Oktober 2009 - 4 måneder

12. November 2009 - 5 måneder

12. Desember 2009 - Halvtårsdag 

12. Januar 2010 - 7 måneder

12. Februar 2010 - 8 måneder

12. Mars 2010 - 9 måneder

12. April 2010 - 10 måneder

12. Mai 2010 - 11 måneder

<3

Elsker deg Sebastian<3

4 kommentarer

Nickitza <3

12.mai.2010 kl.08:14

Gratulerer med 11 mnd!

Utrolig nydelig innlegg! Du fortjener en gutt som får deg til å føle sånn. og han er veldig heldig som har deg! (Sebastian: Ta veldig godt vare på henne!)

ambla

12.mai.2010 kl.17:20

Nickitza: Takk wify<3

Dinow

12.mai.2010 kl.17:53

Skjønner, hehe.. Det betyr at gruppa virkelig var stor :)

Sebastian

12.mai.2010 kl.18:59

Lover å ta godt vare på henne!

Alt annet er umulig da, særlig når hun skriver sånne innlegg som dette. <3

Får ikke ut et ord jeg.

Jeg elsker deg også Jenten min<3!

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits