Jeg får helt abstinenser!!!

Jeg skal prøve å unngå å spille det stygge spillet i hele dag slik at jeg kanskje får gjort noe sensable i dag. Og da er jeg forhåpentligvis NESTEN ferdig med alt som heter lekser for dette skoleåret. Og da skal jeg være flink til å hjelpe mamma i hagen.. For å tjene penger.
Og OMG... Jeg har ikke med meg øretlf i dag så jeg får ikke hørt på stygg musikk som MANBOY<3(spotify), jeg kommer til å bli gal. JEG MÅ høre på sangen. Jeg tror ikke engelsk læreren min blir så happy da, men det er en annen sak. JEG DØR.
(Veldig dramatisk)
Konklusjon: Topplisten på spotify gjør meg mer eller mindre gal.. Nice.

And now, other news.

Timeplanen for årets sommerleir har kommet ut.
Convention timeplan
Ser ut som om jeg kommer til å tilbringe mye tid i Sal 7, og jeg gruer meg vel mest til lørdagen.
Mønster(poomse) er i boks, sparring er vel også så og si i boks, lettkontakt kickboxing kommer til å gå dårlig, men ikke dårligere enn brekkingen, og kanskje styrke(pushups)
Altså JEG GRUER MEG...
Hadde jeg gradert meg i fjor etter planen hadde det gått fint, fordi da var jeg ikke nervøs en gang.. Og karma slo meg ved å brekke foten min.. Helvetes karma.

Én kommentar

Mari

10.mai.2010 kl.09:54

Lykke til hvertfall da:)

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits