Nei da såe

Jeg er skikkelig C-R-A-P til å blogge i det siste, men jeg gidder ikke å vie livet mitt til det.
Tenkte jeg bare skulle si det slik at det var out and in the open.

Uansett. Jeg var på RØM, også kjent som Regionalt Østland Mesterskap, i dag. Ja, jeg deltok i den siste Taekwondo konkurransen før NCIII i september, så det skal bli deilig å slappe av. Nei da, slappe av? Jeg bare tuller med deg, om et par uker skal jeg også gradere meg og har fått beskjed om å intensivtrene styrke i armene sånn at jeg kan ta 35-40 pushups på knokene fordi håndlettet mitt er fucked, fordi da imponerer jeg nemlig. Ehm. Også øve veldig på brekking. OMAGAD IM GONNA DIE.

Poenget med innlegget er å fortelle at jeg sjokkerende fikk bronse på stevnet/konkurransen i dag. Jeg sverger over mitt eget døde lik at jeg ikke har gått så dårlig mønster på en evighet som jeg gjorde i dag. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det dårlig, sikkert innstillingen min eller det at jeg var livredd for motstanderene. Tingen var liksom at jeg var på 4 plass i første runden, så kom andre runde og da den var ferdig tenkte jeg; faen jeg havnet sikkert på siste. Så, så jeg på resultat-tingen hvor jeg så at det stod 1,2,3 midt på listen og jeg var nest sist av 5 på den listen.
(Forklaring: listen står skrevet i den rekkefølgen utøverene skal gå på matten og gjennomgå helvete, så har man poengsum, men 1,2,3(ved siden av), er plassene.)
Uansett, jeg tenkte ikke så mye på det, og vips gikk det 3 sekunder og.. VENT LITT... Jo, da jeg hadde kommet meg opp på 3 plass enda jeg gikk 3 runde dårligere enn... (Prikk prikk prikk?..) Ja.


(Dingsebomsen i følge eleven min)Så skal jeg se om jeg får tak i ett sånt bilde som jeg og eleven min tok sammen, hun fikk forresten gull i både kamp og mønster.

2 kommentarer

picturepower123 <3

09.mai.2010 kl.14:20

fin blogg du har <3

ambla

09.mai.2010 kl.14:25

picturepower123: takk, ikke det at det har noe med innlegget å gjøre men men

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits