Jeg trodde det ikke før jeg så det

Helt seriøst.

Ok, helt fra starten, jeg bor på bondelandet, mer eller mindre. Jeg kan ikke si at jeg pleier å tilbringe så fryktelig mye tid rundt om kring der, men det er en annen sak. Tingen er det at jeg kan ta bussen fra 2 forskjellige stedet med sånn ca 10 minutters avstand mellom bussholdeplassene. Nå er det snakk om busser som går noen lunde likt, men bussene på den siden som er lengst unna går oftere. Det betyr selvsakt ikke at jeg tar bussen der i fra oftest, uansett.

I dag var ett av de dagene man må ta bussen som går litt oftere fordi man bestemmer seg for å forsove seg bittelitt. Sånn ca 1 time. Ok helt ærlig så har hele uken vært sånn, men det er en annen sak. *Så prøver vi å gå på riktig spor igjen* Så jeg gikk til den andre siden for å ta bussen da. Og på vei dit så jeg det jeg aldri trodde jeg skulle se i Norge.
Jeg så noen som gikk tur med hunden sin, på bånd, og grisen sin uten bånd. Det er sant. For ett par år siden så hørte jeg om dette, men jeg trodde jo ikke på at noen går tur med grisen sin. Dessuten visste jeg ikke at det var noen som eide gårsdyr på området en gang.

Jeg trodde jeg skulle dø av latter og sjokk på en gang. Og forresten hva skal man si når man går forbi noen som går tur med hunden og grisen sin, og roper etter grisen "Kom da Grisen, komme da"....


Jeg måtte bare velge dette bildet fordi det er så søtt!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits