DT.no - Bussjåfør fratatt førerkortetJeg kjørte faktisk i motsatt rettning i det brannbilen kom. I en buss. Følte meg heldig.

Kilde

"Kjedekollisjonen skjedde rett etter avkjøringen fra riksvei 282 ned til Brakerøya, i retning Drammen. En buss og totalt tre personbiler var involvert. Det var ingen passasjerer på bussen.

Da trafikken saknet inn mot rundkjøringen, bremset ikke bussjåføren nok. Han kjørte inn i personbilen foran, som igjen ble dyttet inn i bilen foran der igjen. En tredje personbil ble også såvidt truffet.

Bussjåføren har innrømmet til politiet at han ikke var oppmerksom nok, og kjørte inn i bilen foran. Førerkortet hans ble beslaglagt på stedet.

- Det gjøres automatisk, i trafikkulykker der det kan være personskader, forklarer politiførstebetjent Audun Gulhaugen til dt.no.

I bilen som først ble truffet, satt det en person. I bilen foran satt det tre. Alle fire ble ifølge Gulhaugen fraktet til legevakt for sjekk.

- Skadeomfanget er foreløpig ukjent, sier han.

Ulykken skapte en del kø, fordi bussen og bilen blokkerte mesteparten av veien. Brannvesenet fikk imidlertid dirigert trafikken forbi ulykkessstedet.

Politiet fikk melding om kjedekollisjonen klokken 15.50."

FANCY ELLER WHA?...

Ja, jeg leser nyhetene/aviser ca hver time når jeg er på nettet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits