Det å se verden gjennom ett par øyne

Jeg har en teori om at det må være annerledes å se verden gjennom brune, blåe eller grønne øyne (i utgangspunktet).
Med tanke på at folk har spesielle blikk må jo de bokstavligtalt "se" på en annen måte enn andre.
For eksempel, jeg kan drepe med blikk, folk blir opphengt i øynene mine, og de kan bli svartesamt andre nyanser, men de er jo originalt sett brune.
Ok, når jeg har brune øyne er alt normalt. Når jeg har gulaktige blir ting litt sånn gjennomsiktig. Når de er nærmere røde har jeg ofte fokus på spesielle ting som fanger tankene mine og blikket. Når de er svarte har jeg kun en ting i fokus, og det er som regel hvem/hva jeg ønsker å totalt eliminere.Grunnen til hvorfor jeg vet det er fordi folk som regel kommenterer det og jeg sammenligner. Jeg sier jo bare at det her er en teori.

- Så det er kanskje basert på følelser, fysisk og psykisk når fargen kun skifter nyanse, men hva med selve fargen?

Det er vanskelig å forklare hva jeg mener, men noe man selv ikke har erfaring av kan være vanskelig å sette en ordentlig statement on.
Noen andre som tror det er slik?

2 kommentarer

Nickitza

27.apr.2010 kl.18:20

Du kan spørre de md fargelinser om de merker forskjell da :)

Jeg tror ikke at d er sånn. for synet mitt har ikke forandret seg fra da jg hadde knall blå til å ha skikkelig grønne :P og jg tror heller ikke d ville vært anderledes om de så hadde blitt brune.

ambla

28.apr.2010 kl.12:38

Nickitza: Nei, fordi jeg har hatt fargelinser selv.... Det jeg merket var at folk var mer opptatt av se på meg og bare *WTF Knall blåe øyne!?* mens jeg var neger...

jeg tror fortsatt det... somehow x)

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits