Jeg bare må fortelle noe!

Jeg kommer liksom fortsatt ikke over det her.

I dag så sovnet konen min på den ene sofaen på skolen i kjelleren. Også skulle jeg vekke henne, så jeg sa "Helene, Helene.. Heleeeenee" (Ja, jeg sier fortsatt Helene selv om hun heter Eleni, men det er en grunn til hvorfor jeg gjør det, selv om jeg er litt usikker på om hun vet hvorfor.) Men tingen er at hun reagerte ikke i det hele tatt.

Så jeg reiste meg opp og gikk mot henne og tenkte jeg skulle shake henne til live, men jeg var ikke så ekstrem. Jeg kom aldri til det punktet liksom. Fordi i det jeg var såvidt nær henne og rakk å si "Hele..ne" greide jeg tydeligvis å skremme henne.

Vil dere vite hva slags reaksjon hun fikk i det "JEG" skremte "HENNE"? Of course you do.
Hun kom med "JEG ER VÅKEEEN!" med den lille stemmen hennes, samt veivende armer, og øyner som åpnet seg like fort som lysets hastighet. Jeg trodde jeg skulle dæve i det øyeblikket. Jeg tror faktisk hjertet mitt stoppet et par sekunder. Jeg var såvidt nær henne det ene øyeblikket, det andre satt jeg i den andre sofaen litt lengre unna, helt i motsatt hjørne. Også spurte hun hva jeg gjorde helt deeeer borte. Faen i helvete da, hun skremte jo sjelen ut av meg.

Forresten, skoene på dette innlegget koster 12800,- as a matter of fact...

3 kommentarer

Nickitza

22.apr.2010 kl.11:44

hahahahahaha, stygging <3 og btw. det at du skvetter av at jeg ble skremt er ikke min feil x)

ambla

22.apr.2010 kl.11:46

Nickitza: Selvfølgelig er det din feil da! :O

Nickitza

22.apr.2010 kl.11:47

Tss xP <3

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits