Jeg trodde jeg skulle dø

Jeg har jo pollenallergi som nesten alle her i dette landet som har for mange bjørketrær for dets beste. Og jeg har trodd at jeg har en viss allergi på epler også, samt kiwi, hassel nøtt og tre, valnøtt, appelsin, egg, katter, bjørk, gress og lignende. Sant nok så burde jeg kanskje ikke spise bjørk eller gress, men det er jo allergi da, det samme gjelder vel katter også. Jeg er jo ikke kineser heller. Oi rasist Ann-Mari? Nei hva snakker du om? Men fra alvor til spøk, til alvor, jeg har ikke noe i mot Kinesere.  MEN jeg har jo ikke egentlig tenkt over at når du kombinerer flere typer allergier så blir reaksjonen verre.

Så i dag, etter at jeg hadde kommet inn fra pollenhelvete satt jeg på rommet med satankatten min, og tok en bit av edens frukt, nemlig, eple. Tenkte ikke noe videre over at jeg faktisk har en tendens til å kjenne kvelende reaksjoner i halsen når jeg spiser epler any other time, så jeg fortsatte.

Men da jeg var ferdig med nesten hele eplet, så kom først varmen i kinnene og kjeven. Jeg tenkte kanskje at jeg randomly hadde tatt på meg noe sminke som jeg ikke burde tatt på, som jeg reagerer på kanskje. Nei da. Jeg hadde jo ikke på noe sminke der. Krem da? Nei, jeg hadde jo ikke akkurat vært flink til å bruke krem i dag nei.. Så jeg gikk til speilet, som er relativt stort, men når Sebastian er her så dekker han hele speilet slik at jeg ikke ser en dritt fordi jeg er så liten. Ikke diss. Uansett, jeg gikk bort til speilet også var det litt dårlig lys, men jeg så at jeg var litt rød på kjeven, så jeg gikk hele 4-5 meter lenger bak for å skru på det store vampyr-skrekk-lyset og gikk tilbake til speilet.

Da jeg kom tilbake til speilet så jeg selvfølgelig prikker som lignet infiserte kviser fra øret, ned kjeven og til haken, og litt under, og opp symmetrisk på andre siden. Jeg stod der og gapet i 2 sekunder, og senere snudde jeg meg mot bordet hvor epleskrotten lå, og tilbake til speilet, så til epleskrotten igjen, og speilet. Slik holdt jeg på som om det var en tennismatch, sikkert like lenge som det varer.

Men så begynte det å klø. Har du opplevd sånn kløe som svir enten om du klør eller ikke. Sånn kløe som rett og slett er smertefull. DET har jeg. I tillegg til at det kjentes ut som om noen helte kokende vann over kjeven min. JEG TRODDE JEG SKULLE DØ, i sånn 2 sekunder også skjønte jeg at jeg kanskje ikke burde ta en AKO. (Allergi kombinasjon overdose) Eple + katt + pollen = AKO^10 Sånn ca.


Jeg kan jo ikke hive ut den koseklumpen heller da!!!

Én kommentar

Nickitza

21.apr.2010 kl.22:04

Haha, hvem sier at du ikke kam matte. Bruker potenser selv i bloggen din^^

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits