Slutt å dytt feiekosten ned i halsen på meg for faen! Sadfaced Ann-Mari!

Nei da så.

Jeg er ordentlig syk. Ok, jeg har opplevd mye verre, på en skala av hva jeg har opplevd hvor 10 er ligge nær døden syk, så er dette kanskje en 2-3?er. Men jeg mister stemmen min. Jeg prøvde å plystre etter den, men den er nok dessverre ikke like lydig som det katten min er. Katten min tror forresten han er en hund. Og hunden vi delvis eier, sort off, tror hun er en katt. Det virker slik i hvert fall. Hun reagerer når jeg sier ?Puuus!? og ?Kom da Pusen?. Og det er like artig hver gang. Jeg følte forresten bare for å overdramatisere ved å si at jeg er ordentlig syk selv om jeg får dårlig samvittighet når jeg tenker på at Sebastian faktisk var ORDENTLIG syk. Men det er jo ikke min feil.. Og han er teit som blir syk, enig? Fint.

Og nå vet jeg ikke om jeg skal trene i morgen eller ikke. Jeg vasket liksom nettopp 5 eller 6 drakter.


(Og slik ser den nye drakten min ut sånn ca, bare at bak neders på overdelen så står navnet mitt. Gøy hva?) Det er godt jeg er instruktør with benefits. Jeg syns ordet fordeler på norsk er ment til å høres ut som pupper, fordeler vet dere, de fremre delene.

Og nå noe gøy. Budsjett. Jeg vet at jeg har 3000 kr som ligger i hyllen min og venter på meg, og i cash har jeg 1060 kr nå. Jeg skylder mamma 500 kr, 300 kr (tror jeg) for den nye drakten min, og 800 kr til en kompis. Takk og lov at jeg allerede har kjøpt togbillett til Bergen, og bursdagsgave til han derre kjæresten min, Sebastian, som forresten er fuckings stuck på Island forhåpentligvis kun til i morgen. Ok da, så har jeg 2460 kr igjen når jeg er ferdig med det jeg skylder, og dessuten så skylder mamma meg 2000 kr også. Men jeg har jo fastslått at halve lønnen min skal gå til sparing til togbilletter til Bergen. Det vil si at jeg kun har 1000 kr å bruke denne måneden. Og jeg som skal til Oslo til helgen. (kanskje jeg skal spare hele lønnen neste gang og kun bruke det mamma skylder meg, mohahaha)

Ja, jeg er skikkelig onkel skrue noen ganger. Ok, hele tiden da, men jeg? Bare glem det, I admit it. I do. STOP HASSELiNG ME. Just kidding.

Nå skal jeg gjøre historie og filosofi lekse og bare historie lekse. Så flink er jeg nemlig, jeg har fått en viss konsentrasjon nå den siste uken i forhold til det jeg har hatt. Flinke meg. (Jeg må bare ta noen rosa piller og lage te først. Mmm.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits