0.7.. 0.7!


Jeg er syk. Og jeg vet ikke helt hvem jeg skal gi skylden for det. Mamma, kona mi, Sebastian? 500++, random folk på NC II i går? 

NC II ja!.. Jeg konkurrerte i går. Herre gud det føles som om det var over en måned siden eller noe. (Men det var NC I)
Jeg gjorde det faktisk ikke så ille som det jeg trodde, men ble relativt skuffet da jeg fikk vite at jeg var 0.7 poeng fra å komme i finalen. Grr! 
Og jeg skjønner ikke hvordan et par av dem kom videre en gang, det så ut som gjes som hadde gått seg vill når de gikk mønster. Latterlig. Og andre kan jeg ikke forstå hvordan de ikke kom videre til finalen.
Jeg er ærlig sånn sett. Når det gjelder eleven min, hun som er så ekstremt forbannet god, så kom hun på andre plass og tok sølv, og hun fortjente ikke den første plassen heller. Det var en GUTT som tok den. Og det var velfortjent.
Rresultat liste.

Jeg kom vel på 11 plass av 17, og forrige gang var det 11 av 15, så det er vel fremgang til tross for at treningsmetodene mine kanskje er litt way off. Kanskje jeg nå skal prøve å trene skikkelig hardt i noen uker før Regionalt, i stedet for å ikke trene i det hele tatt 2-3 uker rett før. 

Og nå kom jeg til å tenke på at jeg skal gradere meg og jeg er nødt til å finne ut hvordan jeg skal brekke plate på graderingen (Pensum1)
Også har jeg dilemma om jeg faktisk skal konkurrere på Østlands Regionalstevne, eller om jeg skal på Instruktørsamling 8 mai. Igjen så kanskje jeg rekker begge deler hvis jeg er "überheldig" eller noe.

Bilder? I dont know, jeg skal se om jeg kan få noen til å ta bilder på konkurranser fremover. Vi har noen fra NC I, jeg må bare få tak i dem.

Én kommentar

Nickitza

19.apr.2010 kl.08:35

You can put the blame on me, you can put the blame on me, you can put the blame on me. Even tho' the blame's on you :) <3

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits