Puppenerd?

HAH, did you get the wrong idea? 
Ok, jeg syns det er skremmende lett med design noen ganger. Tok meg ikke en time å sette sammen en gang, inkludert å lage header. Føler meg så nerd noen ganger

HAH, når vi allerede snakker om det. Jeg rydde smålig i sted, og da fant jeg en tskjorte, innerst i den nederste skuffen. Også kom jeg på hvorfor jeg hadde lagt den der. Den nederste skuffen er bokstavligtalt for klær jeg ikke like og treningsklær, ikke spør. Det har seg slik at det er en tskjorte og det står Buttercup på den. Grunnen til hvorfor jeg ikke ville bruke den var fordi skriften gikk litt skjevt, slik at det så helt usymmetrisk ut for meg. Jeg vet jeg er ekstremt opptatt av symmetri noen ganger, men det finnes vel grenser. 

Jeg tror faktisk jeg var på nippet til å tenne på den tskjorten en gang fordi jeg var så utrolig sur for at det stod skjevt. Men nå som sommeren snart er her passer den tskjorten egentlig helt fint, selv om det står litt skjevt. Det blir bare litt interessant å få den over brystpartiet, ettersom jeg var litt mindre på det området før. 


link Så flink jeg er, finner bilde som er relevant til alt i teksten. Sånn i motsetning til for mange bloggere der ute. 

Og men jeg allerede er innpå DET.
Dagens samfunn har en del jenter som tar silikon. Jeg skal ikke uttrykke meg om det, fordi, jeg egentlig ikke har noen spesiell formening om det. Men det jeg ikke skjønner er, hvor i helvete disse jentene får klær som passer fra. 
Jeg har liksom problemet hvor jeg egentlig er en 36 i overkroppen, men må til og med noen ganger ty til 40 på grunn av puppene. 
Jenter med silikon TELL ME WHERE YOU BY CLOTHES FOR FUCKS SAKE!!! :'( 
Smily i en bloggtekst er så ubeskrivelig deilig at jeg nesten får orgasme. Nei da. 

Edit: Ønsk meg lykke til, til konkurranse i morgen. NC II!...

Én kommentar

Nickitza

17.apr.2010 kl.12:03

Lykke tiiil :D <3

Hehehe, eneste jeg vet er at hun derre Sandra haugen klagde på at hun måtte få spesialsydde klær fordi hun aldri fant noe som passet pga størelsen på brystpartiet x) (Y)

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits