Ti er mindre enn tre 10<3

Jeg vil ikke følge med å den franske revolusjonen så jeg begynner denne timen med å skrive et klissete innlegg, noe jeg har utsatt alt for lenge. Dessverre har jeg måtte prioritere andre ting, som ikke betyr like mye for meg, men som jeg har utsatt i mye lengre tid.

 

Nå har det seg sånn at jeg har vært sammen med Sebastian i 10 måneder og 4 dager. Herre gud, når jeg sier det sånn så virker det utrolig lenge for min del. Faktisk så har jeg aldri vært sammen med noen så lenge, mest fordi jeg er spesiell og sær og merkelig, men krever mye. Syns litt synd på Sebastian sånn sett, men han klager ikke så mye at jeg er for urolig for at jeg skremmer han med min usedvanlig sære personlighet. Men det er jo ikke bare meg heller da, gutter jeg har vært sammen har hatt en tendens til å være noe lunde fucked opp i hodet, til en viss grad, eller noe i den stilen. Det jeg prøver å si er at Sebastian er perfekt.

 

Greit, så finnes det kanskje ikke noe som er perfekt, men jeg er perfeksjonist, jeg vil ha det så perfekt som mulig, og fordi Sebastian er den personen som kommer nærest perfeksjonisme, så er det kanskje ikke rart at jeg elsker han så høyt som det jeg gjør. Tingen er det at jeg ikke bare elsker han, jeg er forstsatt forelsket i han. Nyforelsket. Det er få som forstår det, men det har seg slik at hver dag finner jeg en ny ting jeg elsker ved han.

 

Nå er han veldig syk og på Island, dårlig timing for alt stakkar. Og nei da, jeg er ikke verdens mest urolige kjæreste nå, nei da. Men det er hans egen feil for at jeg elsker han så mye.

 10 er mindre enn 3 fordi 10 måneder er ingenting i forhold til hvor lenge kjærligheten min for Sebastian kommer til å vare.

 

 


 

Tidligere innlegg jeg har skrevet:
- Finally home
- Jeg elsker noen
- Litt forsinkelse
- Jeg elsker han
- 7 måneder med Sebastian
- Kjæresten min

- Elsker deg Sebastian<3

 

Daisypath Anniversary tickers

Sebastian + Ann-Mari = Sant siden:

12. Juni 2009 - Første kyss

12. Juli 2009 - 1 måned

12. August 2009 - 2 måned

12. September 2009 - 3 måned

12. Oktober 2009 - 4 måned

12. November 2009 - 5 måned

12. Desember 2009 - Halvtårsdag 

12. Januar 2010 - 7 måned

12. Februar 2010 - 8 måned

12. Mars 2010 - 9 måned

12. April 2010 - 10 måned

<3

Elsker deg Sebastian<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits