Ili zato sto ti mozes lijepo ic u tri picke materine u vrazjoj majki.

Enten så har jeg fått magesår igjen eller så er det noe fryktelig galt med meg. Fair enough jeg er stusselig når jeg har vondt i magen og sånn, i forhold til det jeg ellers er, men jeg er ikke super(kvinne)mann eller da!

Og jeg gruer meg som en valp som er redd for fyrverkeri til å fly i morgen. Fin sammenligning, jah det syns jeg. Men det kommer nok til å gå fint som alle de andre gangene. Oi var det neimen ikke ett polsk fly som styrtet? Gee, jeg føler meg trygg. Smil.

Som jeg nettopp fortalte konen min, så kjøpte jeg veske og i utgangspunktet 1 parfyme, men fikk 2 på kjøpet. Herlig, men jeg fikk nok ikke kjøpt gave til kjære, men jeg skal nok se hva de har på flyplassen. Hvis ikke må jeg ironisk nok enten finne det i Danmark eller i Norge. Kanskje det var for mye informasjon??.?

Og gjett hvem som ikke har tatt bilder av gårdsplassen i år da?! Kanskje jeg rekker å knipse ett par før vi kjører mot Zracna luka Zagreb (Aerodrom). Nettopp.

Men nå skal jeg gå og henge meg selv fordi jeg bare føler at det er nødvendig. Ili zato sto ti mozes lijepo ic u tri picke materine u vrazjoj majki. 

Én kommentar

Nickitza

11.apr.2010 kl.13:13

uff da, God bedring honey <3

(apropo honning; jeg har klart å få halsbetennelse, så jeg skulle ned og lage meg en kopp melk og honning. Vi har ALLTID to honning bokser stående i skapet. så etter jeg har varmet opp melken får jeg vite at det er tooomt :| ! )

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits