Jeg elsker dette bildet

beautiful nature 16 Thursday is beautiful somewhere (27 Photos)

I morgen er jeg nødt til å shoppe i siste liten fordi.. ALT har blitt utsatt disse to ukene jeg har vært i Kroatia. Så jeg syns litt synd på alle i Nova Gradiska som har planer om å gjøre noe som helst i byen i morgen. Og bare sånn for å nevne det så skal jeg kjøpe i hvert fall en del av Sebastian sin bursdagsgave. Ikke sant han burde få bursdagsgave med tanke på at han blir 18!?

beautiful nature 9 Thursday is beautiful somewhere (27 Photos)

Jeg gleder meg veldig til å synge for full hals når jeg kommer tilbake. Bak en stengt dør hvor jeg liker å innbilde meg at INGEN hører meg.  Hvor så mamma kommer inn etter en stund og kommenterer ett eller annet med sangen eller stemmen min. Fail.

beautiful nature 6 Thursday is beautiful somewhere (27 Photos)

Også lover jeg at jeg skal jogge, and somehow prove it. Kan bli vanskelig, men. Det viser seg nå at jeg faktisk får gradert meg til sommeren uansett hva. Shit jeg gruer meg. Jeg syns det faktisk er verre enn å konkurrere. Det betyr at jeg faktisk må øve på brekking, og jeg er utrolig glad for at jeg kjenner fler,  som forhåpentligvis vil hjelpe meg med å trene til det. (Hello no-life fremover. Nei da. Jo!)

beautiful nature 4 Thursday is beautiful somewhere (27 Photos)

Herre gud jeg må tisse.

beautiful nature 0 Thursday is beautiful somewhere (27 Photos)

 

 

 

 

Jeg elsker dette bildet.

Alle bilder er fra the Chive.

Én kommentar

Tonje :-)

10.apr.2010 kl.00:20

utrolig flotte :D

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits