Jeg reiser i morgen

Noe jeg syns egentlig er litt skummelt, fordi jeg har ikke fått det i hodet ennå. Jeg har ikke rørt kofferten, den bare står der, som om den skulle vært pynt midt på rommet mitt. Den er stygg.

Vil dere se noe søtt?

Jeg vil ha en sånn en Sebastian...

Men herre gud jeg reiser i morgen!
Og jeg skal pakke i dag! Skal vel ha med meg minst mulig dit.
Jeg vet det blir gøy og koselig, men jeg vet at jeg sikkert kommer til å dø av irritasjon. Også burde jeg vel kanskje ha øvd litt til på å snakke språket siden det er litt gebrokkent for tiden, men jeg får øve meg der. Da slipper jeg å øve så mye til sommer. Og jeg gleder meg til denne sommeren, og spesielt neste.
Det blir så herlig å kunne slappe av så mye som mulig.

Forresten jeg skal til hjem til Kroatia i 2 uker med mamma. :)

Jeg skal ikke forlate dere helt da, jeg har nemlig nett der, men vi får se om det er så mye interessant jeg ønsker å dele med dere. Og kanskje jeg kommer med bilder en gang i blant.

Men nå må jeg nesten opp og spise frokost og komme meg av gårde.
Cao

2 kommentarer

Magnus

28.mar.2010 kl.15:17

Kunne godt tenkt meg en tur til Kroatia i påsken, men det blir våte norske fjell. Gleder meg allerede til sommeren; og da blir det noen uker ved Trogir (Kroatia). Språket er vanskelig, men et fantastisk flott land på alle måter. God tur.

ambla

29.mar.2010 kl.21:06

Magnus: Våte norske fjell høres da utrolig kjipt ut. Har faktisk aldri vært i Trogir, har kjørt mange ganger forbi når jeg skal til Split, men det er nok ikke det samme, men ut i fra det jeg har hørt skal det være kjempe fint der.

Språket er nok litt vanskeligere for de som ikke har balkansk bakgrunn, men det går nok fint for meg siden jeg er fra Kroatia ;)

Du får også ha en fin tur både på fjellet og til sommeren (:

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits