Guess what!!!

Jeg er bare så ikke klar for spansk heldags om ca en time. Har den dårlige følelsen og det kan ikke være bra. Men kanskje det har noe å gjøre med det at vi ikke har mat i huset så jeg får ikke spist frokost før jeg er på kiwi med nsa-agenten. (Vi skal på kiwi, sant?...!)

And at then end I have a joke for yah. 
Det er en vits onkelen min har fortalt sånn 3-4 ganger nå så jeg kan den faktisk, but be aware den er oversatt fra kroatisk.

Det var et kjærestepar som døde i en forferdelig ulykke, dessverre. De var så utrolig forelsket at det var vanskelig å ikke legge merke til.
Så, omsider kom de til St. Peter ved porten til himmelen. Og siden de var så forelsket tenkte de hadde de så lyst til å gifte seg. Så de tenkte at de kunne spørre St. Peter om det var mulig å få til det da, men det var St. peter litt usikker på så han ba dem gå til Gud og spørre han.
Okei, tenkte de, så de gikk til gud og spurte om de kunne gifte seg og Gud svarte
"Hvis dere venter 5 år, og dere fortsatt er like forelsket så skal jeg vie dere."
Strålende tenkte kjæresteparet, så de ventet i 5 år og de var like forelsket. De dro til Gud og fikk til slutt giftet seg slik de ønsket.
Det tok noen år, og dessverre endte de opp, slik de fleste ekteskap gjør - hvor de kranglet så mye at de ønsket å skille seg.
De dro til Gud med hodene bøyd og forklarte situasjonen og sa at de ville skille seg.
Og Gud svarte
"Det tok 5 år å få en prest her oppe i himmelen! HVOR MANGE ÅR TROR DERE DET TAR Å FÅ EN ADVOKAT HIT?!"

Vi vet jo alle at det er ingen advokater i himmelen.. He. He. Heh! (:

Ønsk meg lykke til nå!

2 kommentarer

Nickitza

25.mar.2010 kl.14:22

hahaha xD den var faktisk bra

Hvordan gikk spansken?

Nadia Sabrin

25.mar.2010 kl.19:20

Sorry for at jeg ikke møtte opp i dag ass, men sexbussen vet du! Glemte meg bort helt! Jeg får vel bli den første advokaten i himmelen!

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits