jeg skal bare gjøre lekser først..

Jeg føler jeg bare viker vekk fra bloggen mest mulig. Jeg har masse å skrive sånn egentlig, men med en gang jeg logger inn og skal til å skrive et innlegg så forsvinner alle tanker om hva jeg skal skrive. Jeg har aldri hatt det som mål å skrive om dagens outfit eller hva jeg spiser 24/7, eller ting jeg har kjøpt for all del. Det er mest fordi jeg ikke finner det interessant å ta bilde av meg og vise dere alle klærne mine, som as a matter of fact skal byttes ut med en helt ny garderobe, og fordi jeg ikke spiser 24/7.. Og fordi jeg relativt sjeldent kjøper ting. Jeg er flink til å spare penger jeg nemlig. Til en viss grad.

Jeg må bare nevne... Faen.. Jeg husker ikke, og det er Sebastian sin feil. Ikke fordi han har gjort noe for at jeg ikke skal huske akkurat det, han bare påvirker meg.

Men en ting jeg vet jeg skal si er at jeg fikk reiseboken fra blogglisten.no. For en relativt god stund siden vant jeg en bildekonkurranse faktisk. Det var da på den forrige, forrige bloggen.

(Boken, obviously)


(Bildet - det skulle representere sommer)


Seriøst. Jeg hadde mer lyst til å gjøre lekser enn å skrive dette innlegget fordi dette(!) tok meg 40 minutter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits