Jeg er avhengig og har begynt med sniffing

Vi vet alle sammen at dop er farlig for ett hvert individ sant. Ja, fint vi er enige.

Har du noen gang kjent en lukt, og du føler du bare er nødt til å trekke inn litt ekstra luft med nesen fordi det lukter så godt?
Det har jeg. Generelt kan jeg fort bli veldig oppmerksom om det er en god mannelukt tilstede, men jeg sverger på liv og døde ingen, eller noen ting lukter bedre enn det Sebastian gjør.

Og som vi vet så er han ikke her nå, han er vel egentlig ikke i Bergen heller, men det er ikke poenget. Han er ikke HER. Så hva gjør jeg? Altså i stedet for å vaske sengetøyet slik at jeg slipper å gjøre det når vi får gjester som skal overnatte - joda jeg utnytter det at putene lukter Sebastian, og teoretisk sett sniffer på dem en hver sjanse jeg får.

Ja, jeg forstår jeg kan virke lit psyko, men la gå. Kanskje jeg innerst inne er det. Men egentlig så savner jeg bare kjæresten min veldig, og syns at han lukter godt. Det er bare det.Men nå skal jeg kle på meg og komme meg på trening. Det kan bli litt interessant med tanke på at jeg har fått ny seng, og den gamle sengen min står lent inntil skyvedør-skapet mitt -  hvor jeg har 90% av klærne mine (inkludert drakter som jeg må ha på meg på trening.)Jeg tror alle har gått leie av at jeg legger ut bilde av Sebastian og meg i hvert innlegg nå, og jeg har ikke noe annet relevant å legge ut. I mean, I could post another picture of us.. But.. The issue would be the same.

Og jeg er nødt til å kjøpe solbriller i dag, så kanskje jeg rekker en tur innom storsenteret før jeg blir hentet og skal til tante for å feire bursdagen hennes på etterkant.

Cao~
Ambla

Én kommentar

Siven

07.mar.2010 kl.18:15

Haha, har sniffa noen mannfolk jeg og for å si det sånn... Noen lukter parfyme godt, andre lukter bare godt-godt. Det er jo gjerne det man syns kjæresten/den man er forelska i gjør. Man kan ligge og bare sniffe dem. Jeg er faktisk en av de som syns lukt er viktig. Vi er jo tross alt egentlig veldig dyrisk når det kommer til lukt. Har opplevd å ligge inntil gutter som ikke lukter godt (ikke vondt heller, men bare liker ikke kroppslukta liksom) og det er litt turn off. Også har jeg opplevd det motsatte. De som lukter godt og som man tiltrekkes av.

Skjønner veldig godt at du sniffer puter, osv dagene etter at han har vært på besøk. Det gir en slags tilfredstillese og trygghet, ikke sant? =) Hmmm, kunne ønske jeg hadde noen å sniffe og =( Jaja, den som venter på noe (en som lukter) godt, venter ikke forgjeves...

Takk for kommentar, og sorry for at jeg svarer seint, men har vært litt opptatt i helga. You know; facebook, helgefilmer, sport, vasking av klær, osv. Skikkelig busy-busy med andre ord. *kremt* jeg er lite effektiv *kremt*

SV: det er jo viktig å kunne stole på folk, men kanskje bare til et visst nivå til å begynne med, også kan tilliten dems svekkes/styrkes etterhvert, men jeg tror nok at man skal være litt kritisk til hvem man stoler mest på ja...

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits