Det er noen som river i stykker ryggen min

Eller så bare sov jeg veldig feil i dag.
Jeg holder på å dø, det er jo faen ikke normalt å ha vondt i selve ryggraden ved skulderbladene!!!

Men jeg trente for det om, litt i hvert fall. Jobbet for det meste, som betyr penger, som igjen betyr en gledefull tur til kroatia om ca 3 uker hvor jeg blant annet skal få litt farge i huden og shoppe!

Nå har det jo seg slik at det ikke er så fryktelig lenge til bursdagen til Sebastian - som betyr leting etter gave IGJEN. Jeg har jo nevnt hvor håpløs han er når det gjelder ting han ønsker seg, men han fyller tross alt 18, så han er nødt til å få en gave.

Og til dere som har spurt og ennå lurer på hva jeg gav til Sebastian til jul så kan jeg fortelle det nå, ettersom han faktisk endelig har fått den.
Den orginale planen var å tegne ett svart/hvitt bilde av oss to og ramme det inn osv, men det gikk bare ikke. Jeg fikk det ikke til, og fordi det ikke ble som JEG ville - så er det selvfølgelig ikke sjans i havet at jeg skulle eventuelt gitt det som en gave da. Derfor fant jeg på noe i siste liten 2-3 uker før han kom hit - digital fotoramme, og en bamse inkludert.
Vi vet jo alle at jeg er litt fotodilla, og dessuten ville jeg gi ham noe som minnet han om oss - derfor tok vi for eksempel bilder. - For å legge inn i fotorammen. (Selv om jeg stjal bildene og la de inn på pcen min også.)Men helt ærlig så syns jeg gavene han gav til meg var 10 ganger bedre. Det var mye mer personlig, og det var så utrolig søtt. Selv om noen av gavene får meg til å gråte av savn da - men jeg elsker han<3
Kanskje jeg forteller i morgen hva gavene fra han var, kanskje.

Cao~
Ambla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits