Favoritt bilder - again


(Privat, tatt med Nikon speilrefleks, spør Nadia for hvilket, jeg husker ikke...)


(Privat, tatt med mobil LG Arena at the togstasjon faktisk)

Verken av bildene er redigerte, selv om jeg kanskje kunne gjort det øverste litt tøffere ved å klippe det og endre på kontrast og lys-nivået, men men. Det nederste er tatt en gang i oktober hvis jeg ikke husker feil. Jeg skulle på trening og toget var vel noen minutter forsinket.Ellers vil jeg bare fortelle at jeg er utrolig flink. I går, mens pcen min lekte cp og var vrang når det gjaldt viruset, så gadd nemlig jeg ikke å sitte og se på den driten. Jeg tok en kjøretur med mamma i stedet.
Tingen var det at på vei hjem endte jeg opp med å kvele bilen ved ett sånt halvveis kryss hvor jeg hadde vikeplikt, og bilen ville absolutt ikke starte. Jeg minner også på at jeg ikke har kjørt siden oktober og da startet jeg bilen i 3 gir midt i en rundt kjøring.

Uansett, poenget er at jeg ikke greide å starte bilen så lett på FLAT bakke, men tror du neimen ikke det at jeg greier å ta bakkestart ved ett kryss hvor bakken var isbelagt. Også greier jeg helt fint å rygge, men har problemer med å kjøre fremover. Jeg er helt umulig, vedder på at jeg blir som mamma som kan lukeparkere som en drøm, men ha vanskeligheter med vanlig parkering. Mamma hvorfor må jeg være så fordømt lik deg noen ganger!?

Edit: Jeg har forresten blitt kvitt viruset.

Cao~
Ambla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits