Remember?

Det var disse favoritt elskbare bildene mine da.

Here we go - Simba.

(Privat)

(Privat)

Redigert kontrastnivå på begge bildene, og det siste bildet er tydelig ett av mine absolutt favoritt bilder. Har greid å fange blikket som Simba alltid ser på meg på - men bare meg. Han er veldig spesiell når det kommer til hvordan han oppfører seg mot andre mennesker, sånn egentlig.
Han er så utrolig nydelig at jeg kan sitte å beundre ham i flere timer! (Legg merke til øyenbryns"værhårene" hans til høyre som er brent halvveis ned fordi han finner det interessant å se på stearinlys...)
Er det rart han sjarmerer alle, så nydelig som han er?!

Simba er forresten delvis Siameser, og litt Skogskatt - dvs han ser ut som en veldig elegant 3mnd gammel Maine Coon rasekatt. For dere som ikke vet hva Maine Coon er, så er det den største rasekatten som finnes hvis vi later som om løver og sånn ikke er kattedyr. De kan bli opp til 1 meter lang uten halen, men Simba er vel rundt litt over en halv meter. Jeg forteller dette fordi alle alltid kommenterer hvor stor han er og er nesten redde for han, men han er jo verdens snilleste katt! (Etter det sier de hvor pen, vakker og elegant han er på måten han går på. I just love him!)

Cao~
Ambla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits