Jeg angrer

På at jeg lovte alle at jeg skulle begynne å konkurrere i år. Noen ganger er jeg bare veldig stor i kjeften - som sier at "Ja, etter da og da skal jeg begynne å konkurrere igjen", som ender opp med at jeg mest sannsynlig kommer til å bli diskvalifisert fordi jeg gjør noe veldig feil under selve konkurreringen. Herre gud det er 2 år siden sist, det kommer til å gå til helvete.

Selv om jeg ikke sikter høyt, får jeg vel lov til å grue meg og være nervøs vel!
Random bilde av meg i drakt - bakfra...Og en ting til, dette angrer jeg ikke på da, men faktisk så har jeg en del av Sebastian sine ting i skapet mitt, det er sånn 5-6 ting som er hans i skapet som tar opp halve plassen på den ene svære hyllen. Hvorfor? Jo, heh.. Det er julegave. (Der fikk du et hint til Sebastian, på en måte) Ok da, den ene tingen er beltet hans som jeg ikke har så mye med å gjøre bortsett fra det at jeg vokteren til beltet for tiden. 
Nå er nemlig alt kjøpt til en veldig sen julegave, og nå trenger jeg bare selve fyrn for å bli ferdig med det. Jeg må faktisk bruke hele neste helg på det - for hvis ikke så blir gaven litt sånn uten mening (oi oi oi, her drøsser det med hint lille venn.)
Men nå må jeg slutte å skrive før jeg gir FOR mange hint.

(Jeg kommer sikkert til å angre på å ha skrevet så mange hint..)
Cao~ 
Ambla

2 kommentarer

Nadia Sabrin

19.feb.2010 kl.12:38

Konkureringen kommer til å gå kjempefint! :D

Ja, her sitter du å bretter ut i detalj om alle de skitne kinky tingene du skal neste helg. Jeg føler at jeg kommer til å høre det helt fra R-town

Sebastian

19.feb.2010 kl.20:59

du er skjønn! <3

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits