Kanskje jeg skal gå i kirken litt oftere?

Om snart en måned er jeg hjemme i Kroatia og da skal jeg nok mest sansynlig i kirken til påske-messe-ting-opplegg. Men nå tror jeg SERIØST at noen prøver å varsle meg om ett eller annet bilkrasj eller noe. 
Da jeg gikk av bussen tidligere og var 1/4 del på vei hjem fra bussstoppet, så krasjet nesten en lastebil i MEG. Altså, nå blir jeg snart redd, stenger meg inne og nekter å komme borti noe som har med kjøretøy å gjøre. 

Ja, jeg er faktisk redd for å dø, jeg vil ikke dø, ikke nå som alt begynner å bli perfekt. Det blir litt av det samme som poenget til den gruppen på Facebook; Hvis verden går under i 2012 har jeg brukt så og så mange år unødvendig på skolen!

Men nå skal jeg være snill pike, å støvsuge og kanskje ta oppvasken før jeg fortsetter med de evigfortsettende leksene jeg har og senere skal på trening. (Kanskje jeg greier å holde meg inne i treningssalen lengre enn 30 min før jeg spyr eller svimer av.. ELLER NOE LIGNENDE - denne gangen)


4 kommentarer

Kåre

16.feb.2010 kl.14:04

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Nickitza

16.feb.2010 kl.16:32

uff da, dette ække bra! Men.. du lever i morgen ihvertfall, for da skal vi på kinoo :D <3

Iselin M. Kalstad

16.feb.2010 kl.22:48

Huff. Det er kjipt altså :/

Kroatia, det er så fint der :D

Siven

17.feb.2010 kl.18:45

Du er nok ikke den eneste som ikke vil dø helt enda gitt... Får virkelig håpe at det ikke tilstøter deg noe =S

SV: Har ikke hatt problemer med word vs bloggen før, men igår så var det nok det som var grunnen... Aldri sendt mail til blogg.no jeg, hehe, det tør jeg ikke =P hihi (A)

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits