Alle hjerters dag

Er det ikke det, det opprinnelig heter på norsk da? Jeg mener å huske det i hvert fall.

Valentine's day.
Tenkte jeg skulle utdype mine meninger om denne dagen. Fordi jeg ikke greier å gjøre sosiologi, eller historie, så tenkte jeg hvorfor ikke.

Valentine's Day Wallpapers

Jeg har aldri likt denne dagen. Jeg vet ikke om det er fordi jeg egentlig aldri har brydd meg eller fordi jeg er kaldhjertet. Kanskje det er begge deler. Altså for min del er det greit at folk bruker så mye penger de vil på dette tullet. Folk har jo bare brukt en fra middelalderen som het Valentin, som var god og snill (jeg husker ikke hele storyen nå, men la gå) - og tjent penger på det. Nei, jeg er jo ikke så negativ og gretten som jeg virker som akkurat nå.


Egentlig er det en veldig fin tradisjon. Jeg sier tradisjon fordi det egentlig direkte, ikke kan bli kalt en høytid. Det er jo utrolig koselig at folk som er forelsket i noen, kan på denne dagen gi en liten gave og fortelle at man liker personen. Det er spesielt veldig søtt dersom det er noen som ikke egentlig tørr å si det til personen, men da har denne muligheten til å gjøre det - eventuelt anonymt. Ser dere, jeg kan være litt varmblodig(?) - varmhjertet går vel ikke? Kanskje det gjør det.. Men det får være det samme.)Ok så det jeg mener om selve dagen er at den kunne vært promotert anderledes, men det får være. Men innerst inne begynner jeg å like dagen for det den er, altså den skal jo hovedsakelig handle om forelskelse - noe som passer meg egentlig fordi jeg er forelsket. Og derfor mener jeg at jeg skal nevne Sebastian i dette innlegget i dag fordi han er best og fordi det er han jeg er forelsket i.

Jeg vet jeg har veldig varierende meninger om dagen, men sånn er det - det er litt elsk/hat om man kan si det på den måten. Det gir meg jo tross alt en litt ekstra grunn til å dulle med kjæresten (eventuelt om jeg kunne da.)

Så der har du det, det var ikke så meget utdypt, men det får holde. Ikke vær så kravstor nå!

Cao~
Ambla


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits