kyllingen min

Jeg tror at sengen min knekker sammen hvis jeg ikke flytter meg, sengebenet er liksom allerede skjevt på denne siden, trenger kanskje ikke å gjøre det verre. Men så heldig som jeg er fikk jeg en seng til jul, den har bare ikke... kommet ennå - ergo jeg har ikke fått den ennå.
Jaja.

Happy valentine! Og morsdag forsåvidt til mødre der ute.
Jeg er en meget snill datter som ga mamma spa ting og spabehandling i år - til tross for at jeg glemte dagen ifjor. Så nå kan hun ikke si at jeg en dårlig datter. Hohoho.
Også har forsåvidt noen folk som står meg nær også bursdag i dag, så gratulerer til dem og.


Dette er frukten som absolutt passer denne dagen. Hvorfor?
Hvis jeg husker rett så har denne frukten som er i familie med potet-arten lik påvirkning som det jordbær har. Hva snakker jeg om? S-e-x-l-y-s-t.
Altså er du en kåting og vil at partneren din skal ha sex med deg, men vedkommende er litt vanskelig å få i gang - propp dem fulle av disse søte bærene så er dere i gang i løpet av noen få sekunder.
(Dæven det var lite sensurert.) ADVARSEL 18 års-grense.
Litt sen advarsel, men la gå, om du er under 18, så hadde du nok lest det uansett hva. Eller skal det egentlig være 16 ettersom den seksuelle lavalderen er 16?

Faen jeg må gjøre noe annet. Som for eksempel - gjøre ferdig sosiologi-innleveringen til i morgen som jeg såvidt har begynt på. Ja, god i det.

Cao~
Ambla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits