Kjæresten min

Kjæresten min Sebastian

Han er høy, mørk og kjekk. Fyller ikke det alle kriterier? Nei, ikke nok med det så er han utrolig snill og verdens herligste person. Jeg kan ikke tenke meg å være sammen med noen andre enn han. Dette kommer til å høres veldig klisjéete ut, men hele innlegget er litt sånn generelt egentlig. Han gir meg meningen med livet. Jeg har aldri vært lykkeligere i mitt liv, og hvis jeg er nedfor så trenger jeg kun å høre stemmen hans for å smile igjen.

Ja, han bor i Bergen og jeg ved Drammen. Det har vært et helvete mer eller mindre, og jeg har ikke sett han på en evighet. Men nå er det bare to uker til jeg ser han og tro meg det skal bli godt.

Uansett hva du mener så mener JEG at han er verdt avstanden og tidsperiodene hvor jeg praktisk talt ligger og dør av savn. Jeg vet at det er veldig mange av vennene mine som i hvert fall ikke er negative når det gjelder det, når de er med meg, men jeg vet også at det er mange der ute som er skikkelig negative mot avstandsforhold. Og jeg har vært et av dem før også. For så vidt er jeg det ennå.

Hvis du kan stole på personen du er sammen med og har sterke følelser for dem, og dette er gjensidig ? kan et avstandsforhold fungere. Jeg sier ikke at vi ikke krangler(diskuterer), at vi ikke blir irriterte på hverandre, og dritt sure til tider, men det er jo slik forhold fungerer. Men vi har tross alt et mye bedre forhold enn det de fleste jeg vet om. Og jeg sier ikke at alle kan greie å ha det, men vi gjør det. Det er ikke lenge til vi kommer til å se hverandre så ofte at vi nesten går lei av hverandre. (Legg merke til nesten, tsst)

Vi har tross alt vært sammen i 8 måneder nå. Mest av alt er det på grunn av han, fordi hadde han ikke vært den personen han er ? hadde jeg gitt opp for lengst. Med han greier jeg bare ikke å gi opp, tanken på det får meg til å ønske å ta selvmord. Han er alt for meg, jeg blir vel nærmest hysterisk hvis jeg ikke har hørt fra ham på 24 timer og ingen vil se meg hysterisk. Jeg vil bare at han skal ha det bra, det at de rundt meg begynner å tvile på om jeg er psykisk stabil når jeg ikke hører fra ham, er en annen sak. Det driter jeg litt i så lenge jeg har han.

Jeg elsker han mer enn det dere noen sinne kan forstå, og jeg forveter ikke at dere skal greie det heller.

(Neste gang blir det med nye bilder! Jayy, jeg gleder meg til å se han igjen!)

 

Daisypath Anniversary tickers

 

Sebastian + Ann-Mari = Sant siden:

12. Juni 2009 - Første kyss

12. Juli 2009 - 1 måned

12. August 2009 - 2 måned

12. September 2009 - 3  måned

12. Oktober 2009 - 4 måned

12. November 2009 - 5 måned

12. Desember 2009 - Halvtårsdag 

12. Januar 2010 - 7 måned

12. Februar 2010 - 8 måned

<3

 

Cao~
Ambla

 

 

 

3 kommentarer

Nickitza

12.feb.2010 kl.13:28

awwii <3 Dere er verdens hærligste daa! Ikke det at jeg sånn egentlig kjenner han, but still. Han må jo være herlig når du fremstiller han som du gjør (:

Gratulerer <3

Nadia Sabrin

12.feb.2010 kl.21:17

aww, så søtt, ja dere et sexy par... .MEN GOD SÅ KLISSETE (A)(A)(A)(A)(A)

ambla

15.feb.2010 kl.09:29

Haha <3

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits