Idioti

OMG noen mennesker burde bare ikke kjøre bil, eller være ute på veiene i det hele tatt. Det vil blant annet være folk som har tendenser til stort ego og idioti som egenskap. Hva snakker jeg om? Menn er ikke alle like flinke til å kjøre dere. La meg omformulere det, de fleste menn klager på hvordan kvinnfolk kjører, og nå sier jeg ikke at det ikke finnes kvinnfolk som ikke burde være på veiene, men jeg kan tenke meg det at det er 50/50.

Da jeg skulle gå til bussholdeplassen i dag for en stund siden nå, så vandret jeg helt fredfult mens jeg sendte meldinger med Sebastian. (Hvor jeg blant annet klikket på tlf min fordi touch-telefoner kan gjerne være litt teite i kulden, spesielt når fingrene fryser til is.)
Veiene der er veldig smale, jeg bor jo midt på bygda. I wish I didn't but.. Og litt foran meg var det to biler kjørene i samme retning som jeg gikk, og to biler som kjørte i motgående vei. Første bilen mot første bilen kjørte fint forbi hverandre, men så hadde bilen bak i motgående kjøreretting begynt å snu seg inn mot en innkjørsel slik at han stod skrått i feltet (dette var også en van, slik at han tok ganske mye plass.) Men han som kjøre rett frem, greide ikke å ha nok tålmodighet til å vente på at vanen hadde kjørt litt lengre inn i innkjørselen før han skulle kjøre. Noe som førte til at han skrapte lakken av vanen, og bulket sin egen bil hardt. 

Okei, var dette nødvendig?!
Nei, jævla mannfolk.. 

Så det skapte altså kø siden det er en så smal vei, og det var jo såvidt jeg kom meg frem. Latterlig

Kanskje han er en fan av denne?

Cao~
Ambla

Én kommentar

Nickitza <3

10.feb.2010 kl.10:15

herregud, erre mulig xD !

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits