Random

Ok nå er det mer eller mindre 10 minutter til jeg skal rydde kjøkkenet og se om jeg endelig får ryddet rommet. Tror ikke jeg har ryddet det på en måned nå, hvorfor? Fordi jeg har måttet prioritere alt annet, og denne helgen jeg virkelig skulle de lå jeg som tidligere nevnt, død blant annet på badet ved doen, i sofaen og i sengen. Var lite aktuelt å rydde da.

Men jeg skjønner det ikke helt, så mye som jeg er hjemme for tiden, hvorfor har jeg ikke tid til å rydde det fordømte rommet. Greit nok det er relativt stor plass, og det som er rotet er jo klærne. Jeg ser ikke problemet, men det ligger der. Det er sikkert og visst. Jaja, superwoman som jeg er skal få det til.. Some day.. Over the rainbow.

Og en ting til, jeg vurderer å investere i en sånn liten pc, men ikke sånn kjempe liten... Fordi.. vel.. Dere kan jo bare spørre konen min hvordan jeg ser ut når jeg skal gjøre noe med hennes pc. (Ser ut som Quasimodo fra "Ringeren i Notre Dame", pluss at jeg kniper øynene sammen fordi jeg ikke ser, og så bommer jeg hele tiden på tastaturet)
Så vi får se, når jeg eventuelt har pengene til det, om jeg kanskje skaffer en 12-13" pc.. Eller mac.. Fordi det har jeg liksom penger til.. Jah.

Også skal jeg på trening senere i dag, og forhåpentligvis trene, med mindre jeg ikke får fargen tilbake i ansiktet. Eller får den vekk? Ble helt plutselig grønn i pannen, blank i øynene og knall rosa i kinnene. Skummelt.

Cao~
Ambla

3 kommentarer

Nickitza <3

09.feb.2010 kl.15:04

hmm. høres ut som feber..

haha, du er jo så søt når du forteller hvor mye du hater pcen min mens du holder på (: haha.. Men 12' er ikke mye større enn min, min er 10 :P ..

Nickitza

09.feb.2010 kl.15:38

sv: ååja!*pling* daså (:
sv; hehe, ja ikke sant ^^ tuusen takk for kommentar, så snill du er som setter av tid til lille meg ass! :D

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits