Skal spare dere for detaljer

Jeg som trodde denne dagen kom til å være gøy, eller i det minste noe interessant. Neida, det var den ikke, eller egentlig så har denne dagen nettopp begynt for min del.

Jeg ser også nå at det har skjedd noe merkelig med meny-boksene, strengt tatt bare den ene, men det er mest sannsynlig fikset innen 24 timer.


Uansett, jeg ble veldig dårlig i går. VELDIG dårlig. Så dårlig at jeg byttet på å drikke fruktsalt og rakija (kroatisk hjemmelagd brennevin). Og jeg må si at det er en farlig combo, men det hjalp meg med å spy. Og deretter 10 ganger til etter det. Med andre ord har jeg ikke sovet noe som helst i natt, og det tok meg 24 timer å få i meg noe som helst fast føde.
Jeg var nemlig utsatt for magevirus. Jeg har helt ærlig ikke opplevd noe jævligere enn det. Jeg er ikke akkurat den som spyr, det sier vel seg selv når det er 3 gangen i hele mitt liv at jeg har spydd i det hele tatt.

Og jeg må bare si at jeg er litt glad i mamma, fordi om det ikke var for henne så ville jeg nok vært på sykehuset nå, fordi jeg hadde vært så dehydrert og svak. Jeg kan nemlig være litt mammadalt når jeg er syk, bitte litt. Tror jeg har sagt "Mammaaaa... kan du..(...)" sikkert 800 ganger i dag. Og jeg skal tørre å innrømme at jeg kom gråtenes inn til sengen til mamma i dag tidlig fordi jeg var så tørst.

Men, jeg har fått i meg mat nå (2 boller faktisk) og har drukket en del kamomille-te i forhold til hvor lenge jeg har vært våken i dag, og jeg føler meg faktisk bra.

Og unnskyld til dere jeg ignorerte fra 8-9 tiden i går, men som sagt - jeg var ikke bra.
Tenkte jeg skulle vise dere at det faktisk går an å få blodskutt i ansiktet som ser ut som prikker, ikke bare i øynene, men jeg orker ikke å ta bilde av meg selv. Så jeg forteller dere bare at det ser ut som utslett man får under øynene og rundt ansiktet, det er røde prikker. Og så grønn som jeg kan bli så, så det ut som om jeg var levende død. Eller egentlig bare død.

Cao~
Ambla

Én kommentar

Nickitza <3

07.feb.2010 kl.00:09

sv1: Love you honey (: <3

sv2: Done :D

Uff så fælt :( ! Stygge omgangsyke... Godt å se at du føler deg litt bedre hvertfall da!

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits