Det er fredag

Oh YEAH! Jeg ble ferdig med histfil-oppgaven min i går.
Men.. Viste seg at vi fikk utsettelse til onsdag neste uke. Fail. Takk for den.
Akkurat nå sitter jeg faktisk i histfil timen. For å si det sånn så liker jeg ikke middelalderen,  jeg har nettopp hatt en oppgave som ble på 7 sider om middelalderen.. Og nå har jeg REFORMASJONEN?!... 

Misforstå meg rett, jeg er katolikk, men jeg har ikke noe i mot hvordan kristendommen endret seg etter reformasjonen til protestantisme. Men jeg liker ikke å sitte å høre om Martin Luther og andre reformasjonister. Blæh.

Men det er fredag, det er ikke så lenge til jeg får sett kjære igjen. Jeg har jo holdt på å dø i mellomtiden, men skal nå oppstå fra de døde for ellers ville det vært litt innviklet å få sett han. Kanskje, muligens, perhaps, right?


(Legger ut bilde av han, bare for å gjøre bloggen litt deiligere)
(Ikke drep meg...)


Anywho, det er fredag, jeg skal ikke en dritt i dag. Woho. Så kul er jeg nemlig. Nei da, jeg skal jo selvfølgelig kose meg med å rydde rommet og eventuelt jobbe med historie innlevering og spansk pp. Jeg har bare på følelsen av at jeg ikke kommer til å rekke det på lørdag nemlig. Ikke det at jeg skal være noe særlig mer kul på lørdag, eller sosial for den saks skyld. Skolen dreper meg, men jeg har en følelse av at jeg ikke rekker leksene på lørdag uansett.

Og du har helt rett - jeg har ikke skrevet noe særlig spennende fordi jeg har hatt den jævla innleveringen å jobbe med (som vi fikk utsettelse på) ARG.

Cao~
Ambla


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits