Ikea fjernet vann-automatene!

Føler at det er greit at jeg bruker en halvtime på å slappe av og skrive dette innlegget før jeg skal sette i gang med hardcore histfil-jobbing igjen!

Okei, jeg innrømmer det, det kan godt hende det at det er en evighet siden jeg sist var på IKEA (legg merke til at dette gjelder IKEA på Slependen). Uansett var jeg der i går etter trening, og det er kanskje derfor det kan virke som om jeg overdriver når det gjelder dette.Opp gjennom oppveksten var jeg mye på IKEA sammen med mamma. Ikke det at vi kjøpte ting på Ikea så ofte, vi bare var der... Vi var som regel også sammen med gudfaren min som er relativt høy, har lange bein, og selv om han går sakte tar han lange skritt. Og som regel var vi der lenge!
Da var jo den eneste gleden jeg hadde på Ikea, vann. Hvorfor? Når man er liten og går lenge på et sted blir man sliten, og da kan det være greit med vann!
(Da jeg fant ut av brus-automaten var jo Urge den største gleden - Det var jo det eneste stedet man fikk tak i Urge på den tiden. Men de fjernet jo brus-automaten.)

Og i går, etter trening skulle mamma ha noen ting på IKEA, og da tenkte jeg at jeg ikke trente å ta med meg vann fordi Ikea har jo vann-automater. Eller?

Først gjennomsøkte jeg den hele øverste etasjen og fant ingen vann-automater, så første etasjen. Tror du jeg fant en vann-automat eller?

NEIII DA... De har fjernet vann-automatene på IKEA!
Og jeg var drit tørst etter trening!
Så det første jeg gjorde da jeg så de "gi oss tilbake-melding" - pc'ene ved utgangen løp jeg bort og skrev at de trengte vann-automatene tilbake for å bli bedre. Men det er seriøst!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits