Gamle røyke vaner?

Nå er det så og si lenge siden jeg sluttet å røyke, fordi ja jeg har nemlig gjort det også en gang før i tiden, samt snust, men er heldigvis nikotinfri nå. 
Tingen er det at jeg sitter nå med historie og filosofi boken foran meg og skriver bittesmå notater med H2 blyanten min. Og det er nå jeg kommer på det at jeg pleide å røyke. For det første sitter jeg akkurat nå med blyanten i munnen, akkurat som med en røyk. Og når jeg tar den ut av munnen så holder jeg den slik man holder en røyk, og for en eller annen grunn så tar jeg nærmest et drag av blyanten. Jeg tapper også av "asken", jeg må nesten le av meg selv. Går det an å være så latterlig.


Forresten så skal designet her bli forandret så fort jeg har tid til å holde på med noe annet enn lekser.
Som kan være i morgen eller aldri. Jeg dør.

Cao~
Ambla


Det verste er at dette skjer automatisk. Herre gud, takk og lov at jeg ikke skriver med blyant så ofte lengre. (Liten ulempe det at jeg tegner litt for tiden også da. Har ikke lagt det ut fordi pcen min er litt teit for tiden og vil ikke samarbeide med meg når det gjelder tegningene mine. Arg!)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ambla

Født og oppvokst i Bærum og bor i Drammen området nå, men er opprinnelig fra Kroatia. Har kjæreste i Bergen som betyr alt. Trener Taekwondo og er instruktør. Noe annet? - amribic@live.com

Daisypath Anniversary tickers
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits